Help mee

Stichting De Haven is er voor moeders, dochters en zussen in de seksindustrie. De Haven biedt veldwerk, prostitutie maatschappelijk werk en uitstapprogramma op maat. De Haven zoekt deze vrouwen op en is respectvol present als stoppen nog geen optie is. Wil je ons daarbij helpen door ons werk financiëel te ondersteunen? Hieronder heb je een aantal keuzes:

1. donateur worden door eenmalig of eens per periode een bedrag te schenken.

2. een gift overmaken via IBAN nummer: NL45 INGB 0007361219, t.n.v. Stichting de Haven; Wilt u op de hoogte blijven van ons werk, of een bevestiging van goede ontvangst? Stuur dan ook een email met uw contactgegevens aan info@stichtingdehaven.nl. De bank mag deze gegevens niet meer aan ons verstrekken.

Stichting De Haven heeft een ANBI-status, uw gift is aftrekbaar bij de inkomstenbelasting. Ons RSIN nummer is 809200843.

Bedankt voor jouw steun en betrokkenheid bij het werk van Stichting De Haven! Bij vragen kun je altijd contact opnemen via: info@stichtingdehaven.nl.