Spaanstalig maatje gezocht

De Haven is op zoek naar vrijwilligsters die Spaans spreken. We zoeken op dit moment met name christenen (m/v) die maatje willen zijn voor ex-prostituees.

In Den Haag werken veel prostituees uit Zuid-Amerika en uit Spanje. Het is fijn als we hen in hun eigen taal kunnen aanspreken, daarom werken we met Spaanssprekende vrijwilligers, ook in het maatjesproject.

Maatje voor ex-prostituees
Stichting de Haven ondersteunt vrouwen die willen stoppen met prostitutie. Naast maatschappelijke hulp is er het maatje, iemand die de vrouw (of man) wil steunen bij haar keuze om een leven op te bouwen buiten de prostitutie.

Wat heb je nodig?
Het is niet eenvoudig om maatje te zijn voor iemand met een prostitutieverleden. Daarom zijn er criteria waaraan je als maatje moet voldoen. Je leest er hier meer over.

Iets voor jou?
Spreek jij Spaans en spreekt het maatje zijn je aan? Wil je weten of het iets voor jou is? We maken graag een afspraak voor een oriënterend gesprek. Bel op dinsdag, woensdag of donderdag naar (070)402 08 04 of stuur een mailtje naar info@stichtingdehaven.nl.