De Haven zoekt fondsenwervers

De Haven biedt pastorale zorg en maatschappelijke hulp aan de 1.000-1.500 prostituees in de stad. De vraag om hulp groeit. Om ons werk voort te zetten zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers fondsenwerving.

De vrijwilligers van Stichting De Haven, veelal leden van kerken uit de regio Den Haag, leggen jaarlijks ca 3.000 bezoeken af aan prostituees op hun werkplek of zijn maatje voor ex-prostituees. In ons centrum helpen we jaarlijks ruim 75 vrouwen (en mannen) met maatschappelijke problemen of bij het opbouwen van een leven buiten de prostitutie. Daarbij spelen onze vaste medewerkers, in dienst als manager of maatschappelijk werker, een belangrijke rol.

Afhankelijk van giften
De Haven krijgt geen subsidies en is dus afhankelijk van giften. Het werk groeit, daarom hebben we steeds meer behoefte aan een solide financiële basis. Wij zijn daarom op zoek naar enkele vrijwilligers die zich, in teamverband, met enthousiasme willen inzetten voor fondsenwerving, bijvoorbeeld door het benaderen van bedrijven, vermogensfondsen en particulieren.

Bent u of kent u een christen die:
• een warm hart heeft voor mensen die vastzitten in prostitutie,
• enige ervaring heeft op het gebied van fondswerving,
• affiniteit heeft met marketing en acquisitie, communicatie en PR,
• de kerkelijke kaart van Nederland kent en
• de mogelijkheid ziet om wekelijks wat tijd vrij te maken voor dit werk?

Neem dan eens contact op met een van onze bestuursleden: Ineke Kouwenberg (communicatie) tel. 06-17124715 of Jan Eberwijn (alg. adjunct) tel. 06-53977307. Je telefoontje is meer dan welkom!